Over ons

Eetcafé

De Strandhoek

De Strandhoek dankt zijn naam aan de gelijknamige weg waar het aan ligt, de Strandhoekweg, deze naam is gekozen, omdat het strand aan de Oosterscheldekant van de dijk in een hoek ligt.  

We hebben plaats voor ongeveer 70 personen en op het terras kunnen wij nog 40 gasten verwelkomen. In 2015 is de Strandhoek verkozen tot het gezelligste terras van Zeeland!

Unieke

Trouwlocatie

Het strand aan de andere kant van de dijk is privéstrand en mag gebruikt worden als trouwlocatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

 

Fiets

Langs de Oosterschelde

Door onze unieke ligging aan diverse fiets- en wandelroutes, zijn wij aangemerkt als fietscafé. Bij ons kunt u zelf genieten van iets lekkers in ons Eetcafé en ondertussen kunt u uw fiets opladen aan een van de oplaadpunten.

Fietsroutes in Zeeland

Ervaar

De omgeving

Wanneer u bij ons bent, loopt u dan eens de dijk op. Daarachter bevindt zich de Oosterschelde, waar bruinvissen en zeehonden regelmatig gespot worden. Links ziet u vanaf de dijk de Oosterscheldekering en rechts de Zeelandbrug.

Op de beleefdijk tegenover de Strandhoek staat een geweldige houten zeehond, maak hier unieke foto’s of beantwoord de vragen over zeehonden. Leuk voor jong en oud!

 

Zeeuwse

Ankerplaats

Op de dijk tegenover de Strandhoek vindt u een ankerplaats of ook wel vertelbank genoemd. Een unieke vertelbank, waarvan er maar 10 in Zeeland geplaatst worden.